divendres, 18 d’abril del 2014

Bon paper amb sort diversa

El juvenil l'únic que segueix viu

Avui han començat les fases finals de la Mediterranean International Cup de les tres categories on participen equips terrassencs. Els juvenils, cadets i alevins de la Unió Jàbac i Terrassa han competit amb molta il·lusió i empenta, però només els més grans han aconseguit classificar-se i seguir en competició.

L'aleví s'ha trobat amb dos rivals catalans al grup, el Gimnàstic de Manresa i el Cardedeu. Els manresans han derrotat al Jàbac per un clar 3 a 0, tot i que els nois no han perdut la cara al partit en cap moment i s'han esforçat al màxim. Al segon partit, el Cardedeu ha pagat els plats trencats i ha encaixat un 8 a 0. El Gimnàstic Manresa també ha derrotat el Cardedeu, i ha accedit a la següent fase, eliminant als terrassencs.

La història dels cadets ha anat diferent. Al primer partit han arrasat amb el Sant Feliu de Guíxols per 7 a 0, i la teca ha arribat al segon. El rival, l'Aspire Football Dreams, havia derrotat als santfeliuencs per 9 a 0, cosa que feia que es trobessin els dos candidats a passar de ronda. L'Aspire s'ha avançat al marcador, però el Jàbac ha empatat a deu minuts pel final. Els terrassencs estaven a només un gol, però tres minuts després, els senegalesos s'han tornat a posar per davant sentenciant el matx i truncant la trajectòria dels blanc-i-negres.

Unió Jàbac Terrassa celebrant un gol dijous / E.Corredor
La nota positiva l'ha donat el juvenil, que ha mantingut la magnífica dinàmica que duen en aquest tram final de temporada. El grup era complicadíssim: el Club Libertad paraguaià (un rival molt dur que va passar per sobre del Màlaga) i també, com els cadets, els senegalesos de l'Aspire Dreams Football. El conjunt egarenc ha pogut derrotar els sud-americans per 1 a 2, en una victòria molt treballada a primera hora del matí. Al migdia, els terrassencs han empatat a zero amb l'Aspire Football Dreams. Tot depenia de l'últim enfrontament del triangular, i els senegalesos han derrotat al conjunt paraguaià, però al fer-ho per només un a zero, la Unió ha accedit a semifinals. A l'antesala de la gran final, el Jàbac es trobarà amb el Màlaga, en un partit que es disputarà demà a les 6 de la tarda a Santa Coloma de Farners.