divendres, 18 d’abril del 2014

Tres de tres pel Jàbac

Tots els equips del Jàbac a la fase final

L'aleví va topar amb un dels grans

El grup de l'equip de la Unió Jàbac i Terrassa aleví futbol 7 (Categoria E del MIC) era perillós, ja que incloïa un rival molt potent, el Vila-real, un conjunt africà que no se sabia com podia respondre, i el Sant Feliu de Guíxols que jugava molt aprop de casa. 

Al primer partit, l'Aspire no va resultar tan complicat com ho són els equips de les categories superiors i els terrassencs van passar-los per sobre derrotant-los per un clar 1 a 7. En el segon, hi va haver el xoc de trens entre groguets i blanc-i-negres, que es van endur els de La Plana per 1 a 3. La cantera castellonenca es va convertir en un escull insalvable i va poder contra els nois egarencs. A l'últim partit, el Jàbac va golejar els de Sant Feliu per 0 a 6. 

A la fase final, la Unió ha quedat enquadrada amb el Gimnàstic Manresa i el Cardedeu. Caldrà veure qui dels tres es classifica. 

Contra atac del juvenil contra l'Athletic / E.Corredor

El cadet encadena golejades

Els nois del cadet van disputar la fase de grups contra equips d'arreu, un australià, un holandès i el Masnou. Cap dels tres va ser un rival prou fort com per causar problemes al conjunt terrassenc. El Vefa australià va ser el primer en caure per un clar 6 a 0. Després, els nois de la Unió van esclafar el  Voorschoten'97  per un 11 a 0 que demostra les facilitats que van trobar en la defensa holandesa; i van tancar aquesta primera fase contra el Masnou. Els maresmencs van intentar plantar cara, però també van acabar cedint per 4 a 1.

En la fase final, toparan amb l'EF Sant Feliu i amb l'Aspire Football Dreams. Els empordanesos juguen aprop de casa, però tret de la proximitat, no haurien de suposar un entrebanc suficient. En canvi, l'equip de la sucursal de l'acadèmia Aspire pot ser un rival d'altura. Els equips africans acostumen a ser molt físics i ràpids, i habitualment els equips de l'escola de futbol qatariana són molt potents. Anys enrere, la sucursal senegalesa ha arribat a la fase final, però no s'ha fet amb la victòria, caldrà esperar per veure enguany què succeeix.

Classificació del juvenil en un grup molt dur

L'equip que diumenge va tancar una gran temporada a la Divisió d'Honor Juvenil, va quedar enquadrat en un grup complicat. Un rival local de la segona divisió, l'Atlètic Hostalrich, un Athletic Club de Bilbao de qualitat contrastada i dificultat extrema, i un Adelaide United totalment desconegut.

El partit inaugural va ser contra els australians, que van plantar cara durant gran part del partit, però a qui l'equip terrassenc va derrotar per 1 a 3. El segon era contra els bascos, un rival duríssim. El partit va se sensacional pels nombrosos espectadors que es van apropar al Municipal de Tossa de Mar (com un servidor). El Jàbac es va avançar al marcador tot i que el control era de l'Athletic, ràpidament van empatar els lleons, però abans del descans, el capità Jony va posar els egarencs per davant. A la represa, l'Athletic va tornar a empatar i semblava que s'acabaria enduent la victòria, però la defensa terrassenca va saber aturar els intents rivals. Al final empat a 2, en un partit que va demostrar que la Unió Jabac i Terrassa està fent les coses molt bé i pot plantar cara a qualsevol equip (en lliga ja ho va fer contra FC Barcelona i RCD Espanyol). A l'últim partit, els egarencs es van desfer  de l'Hostalrich per 5 a 0.

En el seu camí cap al títol, el Jàbac s'ha trobat amb el Club Libertad de Paraguai i amb l'Aspire Football Dreams senegalès. Caldrà veure com van aquests partits tan complicats.

El Jàbac ho va intentar de totes les maneres / E.Corredor