diumenge, 6 d’abril del 2014

El Terrassa lluitarà per l'ascens

Maldonado manté el Terrassa amb opcions d'ascens (0-1)

Aquest migdia, el Terrassa FC ha derrotat per la mínima al CD Masnou. Els egarencs n'han tingut prou amb un gol d'Isaac Maldonado per seguir apropant-se a l'ascens. Els de Miki Carrillo han dominat i han tingut ocasions per gaudir d'un avantatge més ampli, però lluny de l'Olímpic se'ls compliquen molt els partits i avui no ha estat una excepció. Vistos els resultats d'aquesta tarda, la zona d'ascens està a 3 punts (que té l'Europa), però el pom de dalt de la classificació segueix molt ajustat i pot canviar d'una setmana a l'altra.

Partit molt combatut i lluitat / Terrassa FC
Després de la derrota al camp del líder la setmana passada, el Terrassa visitava un Masnou que encara no s'ha assegurat la permanència. Els visitants necessitaven els tres punts per posar pressió als equips de la zona d'ascens, i més quan les informacions que arribaven eren que l'Europa estava perdent. A la primera part no hi hagut gols, i totes les aproximacions han rebut la resposta adequada de les defenses, que s'han imposat als homes ofensius.
Isaac Maldonado, golejador d'avui / E.Corrredor
A la represa, l'entrenador local ha donat entrada a Aitor per intentar ser més incisius en atac. Per la seva banda, el Terrassa ha incorporat Isaac Maldonado i Casasayas, que els ha permès disposar de més i millors ocasions. Al quart d'hora de joc, Isaac ha anotat l'únic gol del partit. Amb el marcador a favor, els de Miki Carrillo han assegurat els tres punts i no han donat opció a la sorpresa.
Aquests tres punts, els egarencs retallen un punt respecte les posicions d'ascens. En canvi, aquesta derrota complica les coses a un Masnou que està en una mala dinàmica; i tot i estar 5 punts per sobre el descens, haurà de treballar molt si vol deixar de patir.
Crònica publicada a PassioEsportiva.cat
FITXA TÈCNICA
CD Masnou: Pociello, Miguel, Rueda, Rubén, Garcia, Ferreira, Valero (Jordi 67'), Dani (Aitor 46'), Alabau (Coronado 64'), Martín i Blasco.
Terrassa FC: Ortega, Dot, Sergi Pérez, Javi González, Segarra, Juli, Gallar, Héctor (Isaac Maldonado 52'), Marc (Casasayas 52'), Jaime (Romo 83') i Montoro.
Gols: 0-1 Isaac Maldonado (59')
Àrbitre: Paez Brines que ha amonestat a Blasco, Dani, Ferreira, Alabau i Aitor del Masnou; i a Casasayas, Segarra i Montoro del Terrassa. També ha expulsat amb vermella directa l'entrenador local.
Incidències: Partit corresponent a la 32ena jornada de la Lliga de Tercera Divisió (Grup V) disputat al Municipal d'Esports del Masnou