dilluns, 7 d’abril del 2014

Un Sferic patidor guanya contra un rival directe

L’Sferic guanya gràcies a una bona reacció a la segona part (5-3)

L’Sferic es va imposar al CP Centelles, un rival directe en la lluita per la salvació, en un partit amb moltes alternatives que els egarencs van resoldre amb dues reaccions a la segona meitat. Molt patiment per aconseguir els tres punts, però que treuen l’equip de les posicions de descens.

La igualtat va ser la protagonista a la primera meitat. La por a perdre feia que els dos equips estiguessin més pendents de defensar-se que d’atacar, prioritzant la possessió al risc ofensiu. Tot i així, el gol del Centelles a 3 minuts pel descans va desfermar la vocació ofensiva dels terrassencs.

Només tornar del vestuari, Hidalgo va empatar a un, i dos gols de Joan Morral donaven un avantatge de dos gols als locals. Semblava que el partit es posava de cara, però a 10 minuts pel final, els visitants aconseguien l’empat a tres. Als últims minuts va tornar la por escènica i el fantasma del descens, però un gol de penal de Francesc Cortès encarava el partit per l’Sferic. Finalment, Sellarès a 5 segons pel final tancava el partit amb el cinquè i definitiu gol.

Aquesta victòria és important, ja que no només se sumen 3 punts, sinó que se li resten a un rival directe, que està per sobre a la classificació. Així doncs, el Centelles segueix aprop de l’Sferic, immers en la lluita per la salvació. El mateix Centelles es disputarà la posició de playout amb el conjunt egarenc i el Tordera. El descens directe l’han deixat a 5 punts, que aquests tres equips esperen mantenir lluny.

FITXA TÈCNICA
Sferic Terrassa:  Albert Bellavista,  Ernesto Hidalgo,  Francesc Cortes, Ricard Sellarès i  Joan Morral; també  Miquel Morral,   Eduard Villalba,  Henrique Rodrigues,  Santiago Guisao i  Oscar Anglada.

CP Centelles:  Xavier Cabanes,  Arcadi Guiol,  Jordi Merino,  Ruben Avila i  Gadric Lagunas; també  Carles Berruezo,  Jofre Toledano, Lluis Elias,   Isaac Colmenar i Alex Morera.

Gols: 0-1 Jordi Merino (22’), 1-1 Ernesto Hidalgo (28’); 2-1 Joan Morral (29’); 3-1  Joan Morral (31’); 3-2 Gadric Lagunas (37’); 3-3 Arcadi Giol (40’); 4-3 Francesc Cortes (43’); 5-3 Ricard Sellares (50’).

Àrbitre: Sr. Miguel Leon Ruiz

Incidències: Partit corresponent a la 24ena jornada de la Lliga de 1ª Catalana (Grup A) disputat al pavelló de la Maurina