dilluns, 7 d’abril del 2014

El Jàbac derrota i sentencia el Sant Andreu

Segueix la ratxa imparable en aquest final de temporada (0-1)


El juvenil “A” de la Unió Jàbac i Terrassa manté la magnífica dinàmica d’aquest final de temporada i davant un Sant Andreu, que es jugava la permanència, va demostrar ser un equip fiable i competitiu.

La primera meitat va ser molt igualada. Els terrassencs van saltar a la gespa del Narcís Sala amb ganes de resoldre l’últim desplaçament per la via ràpida. Primer Cesc i després Altimira ho van intentar, però no van poder marcar, i la necessitat dels quadribarrats els va fer reaccionar. Els locals van guanyar la possessió i van buscar la porteria de Marc amb més insistència. Sense sort a la primera meitat, els dos equips van marxar al vestuari amb el resultat inicial.

Acció del partit / @dtorres_86
A la represa, mateix plantejamen; amb molt mig del camp i poca circulació de la pilota. Cesc va gaudir de dues bones oportunitats, però no les va saber resoldre. Els dos equips van introduir canvis, i quan el partit encarava el tram final, Ivan (un dels jugadors que havia entrat feia pocs minuts) va anotar l’únic gol del partit. El davanter blanc-i-negre va rematar una gran jugada de Guillem per la banda dreta. El gol va fer reaccionar els andreuencs que es van bolcar sobre la porteria del Jàbac, però ja no van poder capgirar el marcador.

Aquest resultat té conseqüències ben diferents pels dos equips; el Sant Andreu confirma el seu descens a Nacional, mentre que el Jàbac puja fins a la sisena posició. El conjunt terrassenc està fent un final de temporada sensacional que pot rubricar la setamna que ve contra el cuer, el CD Menorca. Una victòria confirmaria la Unió Jàbac Terrassa com la sisena millor pedrera de Catalunya darrere del FC Barcelona, RCD Espanyol, RCD Mallorca, CF Badalona i CF Damm; tot un èxit.

FITXA TÈCNICA
UE Sant Andreu: Carlos, Bernat (Guti 85’), Omar (Victor Molina 73’), Jordi, Dowi, Sergio, Joel (Vives 68’), Rojas, Artigas, Jona i Juanito (Moreno 58’).
UFB Jàbac i Terrassa: Marc, Guillem, Adri, Edu, Roger (Pau Roca 19’), Maturana, Pablo (Pau Navas 72’), Albert, Altimira (Iván 72’), Borja (Xavi 62’) i Cesc.
 Gol: 0-1 Iván (78’)
 Àrbitre: Sr. David Congost Larrosa
Incidències: Partit corresponent a la 29ena jornada de la Lliga de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala