dilluns, 7 d’abril del 2014

El San Cristobal es complica encara més la vida

Derrota per la mínima contra el Lloret (1-0)

El CP San Cristobal va perdre dissabte a la tarda al camp d'un rival directe en la lluita per la permanència, el CF Lloret. Les terres empordaneses tampoc han dut sort als parroquials, i la seva derrota combinada amb la resta de resultats de la jornada els allunyen de la salvació. Queden 7 partits (21 punts) i estan a 16 de la promoció de descens, que marca el CE Canyelles, i a 19 de la permanència que delimita el CE Farner.

El partit va començar de la pitjor manera possible, ja que el conjunt terrassenc va encaixar un gol als 6 minuts. El local, Rubén, va rematar de cap al segon pal un servei de banda que abans havia pentinat un company seu. Tot es posava en contra, i el fantasma del 0 a 7 de la primera volta tornava al cap dels jugadors egarencs, que tot i així es van sobreposar a l'adversitat i mai van perdre la cara el partit

Per sota al marcador, els parroquials van augmentar la intensitat però només inquietaven la porteria rival a pilota aturada. Just abans del descans, Pol a poder sentenciar el matx quan es va plantar sol davant del Rio, però el porter va fer una magnífica aturada.

Inici de la 'tangana' final / CF Lloret
A la represa, els ahir blanc-i-vermells van estavellar una pilota al travesser i es van bolcar en atac. Això va deixar espais al Lloret que va gaudir de diverses arribades, però que no va encertar per tancar el partit. A mesura que passaven els minuts la tensió anava en augment i això va desembocar en una picabaralla monumental a les acaballes del partit. Jugadors, tècnics i delegats es van empènyer al mig del camp després d'una dura entrada sobre el local Valls, mostrant la pitjor cara del futbol. Andreu va ser expulsat per agressió i el partit va acabar pocs minuts després.

Queden set autèntiques finals, on la salvació sembla impossible, però el conjunt d'Arjona ha d'exhaurir tots els cartutxos abans de llençar la tovallola. El proper rival serà l'AD Guíxols, que visitarà el Municipal de Ca N'Anglada diumenge que ve a les 12 del migdia

FITXA TÈCNICA

CF Lloret: Cassaro, Valls, Bertran, Soler (Aparicio 54'), Poderosos, Pol (Ivan 82'), Vadillo, El Alami (Jae 68'), Rubén, Serrallunga (Figliamonte (54') i Lobo.

CP San Cristobal: Del Rio, Rubio (Lucas 46'), Andreu, Marc, Reyes (Gómez 60'), Zaragoza, Jose, Zaplana (Segura 74'), Morillo, Muntada i Prieto (Eros Jose 54').

Gol: 1-0 Rubén (6')

Àrbitre: Pavel Fernandez Garcia va amonestar a Rubén del Lloret; i a Muntada, Rubio, Morillo i Lucas del San Cristobal, Va expulsar Andreu amb vermella directa (89')

Incidències: Partit corresponent a la 27ena jornada de la 1era Catalana (Grup 1) disputat al Municipal de Lloret de Mar