dimecres, 9 d’abril del 2014

El voleibol s'apropa a les escoles

El  voleibol es dóna a conèixer

Durant aquesta setmana, el nou Club Voleibol Terrassa 2013 farà les primeres jornades de promoció d'aquest esport. Primer va ser el Vallès, on dilluns més de 150 alumnes, avui ha estat Les Arenes i divendres seran uns altres alumnes del Vallès. 

Amb aquest tastet es pretén apropar la disciplina als nois i noies dels centres educatius de la ciutat. Per fer-ho, l'activitat s'estructura en dos blocs: primer membres del Club i de l’àrbitre de la Federació Catalana de Voleibol, Albert Elvira, fan una xerrada on s’introdueix l’esport a nivell més teòric, i després arriba la part pràctica. Donada l'exigència tècnica del voleibol, els organitzadors preparen un seguit de jocs i adaptacions com el “voleibol circulator” o el Smashball perquè els nois i noies gaudeixin d'una activitat adaptada als seus coneixements, edat i capacitat física.
 
Alumnes de Les Arenes preparant la xarxa / CVTerrassa
Després d'aquesta primera experiència n'arribaran d'altres, per aconseguir així introduir el voleibol als escolars terrassencs. S'espera donar l’impuls necessari perquè aquest esport no desaparegui del programa dels Jocs Esportius Escolars que el Consell desenvolupa, que ara mateix es troba en una situació molt dolenta.