dimarts, 15 d’abril del 2014

El Natació es diverteix golejant el CN Catalunya

S'assegura virtualment la segona posició (17-7)

El CN Terrassa va derrotar amb solvència el CN Catalunya en el penúltim partit de la Lliga. Un magnífic primer quart va decidir un enfrontament molt desigual, que van rubricar amb una golejada, guanyant de més de deu gols al CN Catalunya. A l'última jornada el Natació rebrà l'AR Concepción, un equip de la part baixa de la taula a qui a priori no tindran problemes per derrotar i confirmar la segona plaça.

L'inici terrassenc va ser aclaparador i va sentenciar el partit. Gràcies a la seva velocitat, el Natació va arrencar amb un parcial de 5 a 0, i tot i l'intent de remuntada dels graciencs, el període va acabar amb un clar 7 a 2. Al segon quart, els de Dani Nart van sortir amb la feina feta i van abaixar la seva intensitat, cosa que va permetre al CN Catalunya retallar diferències amb un parcial de 0 a 2. Ràpidament, els egarencs van reaccionar i van tancar la primera meitat amb 9 a 5 al marcador. A la segona part, el Natació va seguir el mateix guió i va tancar el partit amb un primer parcial de 4 a 0 que ja no va rebre resposta. El 13 a 5 va desanimar els rivals i els va rendir davant la superioritat terrassenca.

A l'últim quart va haver-hi un intercanvi de gols que no van canviar les diferències. Els dos conjunts esperaven la botzina final per pensar en l'últim partit. La propera jornada, que serà l'última de la Lliga, el CN Terrassa rebrà l’AR Concepción-Ciudad Lineal. El partit es disputarà el dissabte 26 d’abril a les 18.00 hores.

FITXA TÈCNICA

CN Terrassa: I.Aguilar, Serra, Mora, Alarcón, Ó.Aguilar, Blánquez, Carrillo, Alcaide, Pérez, Gallego, Galeev, González i Prieto. Entrenador: Dani Nart.

CN Catalunya: Fandos, Hernández, Sucarrats, Balatoni, Clols, Larumbe, Morell, Garcia, Álvarez, Arnella, Ventura, Trilles i Sullà. Entrenador: Tato García.

Marcador: 17 a 7, amb 9 a 5 al descans

Àrbitres: Torres i Jiménez.

Incidències: Partit corresponent a la 21ena jornada de la Lliga Nacional de Divisió d'Honor.