dimarts, 15 d’abril del 2014

L'Sferic es complica la vida contra el Shum

Remuntada a mitges que portarà patiment (6-4)

El diumenge l'Sferic va visitar el Shum de Maçanet de la Selva. Era un duel directe entre dos equips  que estan lluitant per la salvació, o com a mínim per ocupar la zona de playout. Els locals, un filial d'un equip de la segona divisió estatal, va reforçar-se amb diversos jugadors clau que van complicar molt les coses als terrassencs. 

El partit va començar amb domini local, però tot i així, hi havia ocasions a les dues àrees. Cortès va avançar l'Sferic, però només va ser un miratge, perquè des del minut 13 fins al final de la primera meitat, els selvatans van remuntar i van obrir forat al marcador. Un parcial de 4 a 0 va deixar molt tocat el conjunt egarenc. A la represa les coses no han canviat, i Gelmà ampliava encara més les distàncies fins al 5 a 1. A partir de llavors, l'Sferic s'ha refet i ha anat reduint la renda del Shum fins a deixar-la en un sol gol gràcies als gols de Joan Morral, Hidalgo i Sellarès. Però quan semblava que l'empat era possible, Gerard Pujol ha sentenciat el matx amb el 6 a 4 final.

Aquesta derrota complica molt les coses a l'Sferic, ja que està només dos punts per sobre del Shum, que està en zona de descens directe, però amb un partit més. Caldrà esperar fins a l'última jornada per veure quin dels dos equips acaba baixant i quin juga el playoff de descens.

FITXA TÈCNICA

SHUM Maçanet: Joel Moral, Roger Presas, David Gelmà, Gerard Pujol i Pau Ribas; també Oriol Sánchez, Adrià Ciurana i Sergi Pla. 
Sferic Terrassa: Albert Bellavista, Joan Morral, Ernesto Hidalgo, Francesc Cortès i Ricard Sellarès; també Eduard Villalba, Henrique Rodrigues, Santiago Guisao i Òscar Anglada. 

Gols: 0-1 Francesc Cortès (13') 1-1 Gerard Pujol (19'), 2-1 Gerard Pujol (21'), 3-1 David Gelmà (22'), 4-1 Roger Presas (24'), 5-1 David Gelmà (28'), 5-2 Joan Morral (29'), 5-3 Ernesto Hidalgo (31'), 5-4 Ricard Sellarès (40'), 6-4 Gerard Pujol (45'). 

Àrbitre: Sr. R. Morote

Incidències: Partit corresponent a la 25ena jornada de la 1ª Catalana Grup A disputat a Maçanet