dilluns, 14 d’abril del 2014

Dues errades condemnen un bon Sferic

El GEiEG pateix però surt de Terrassa victoriós (1-2)

L'Sferic va disputar divendres al vespre un partit avançat corresponent a la jornada 26, que s'havia de disputar el 3 o el 4 de maig, però que van decidir avançar-lo. El partit contra el GEiEG era complicat, ja que els gironins estan a la part alta de la classificació del grup. 

Tot i així, el partit va ser molt igualat en la primera part, on els dos equips van tenir ocasions per estrenar el marcador. Al descans s'hi va arribar amb el resultat inicial, empat a zero. A la represa, l'Sferic va encadenar dues errades seguides que li van costar el partit. Primer una pèrdua de pilota al primer minut, i després una errada defensiva van permetre a l'equip gironí agafar un avantatge de dos gols. Amb el marcador en contra, l'Sferic va recentrar-se i no va perdre la cara al partit. A sis minuts pel final, Cortés va retallar diferències amb un gol de penal, però els terrassencs ja no van poder remuntar. 

FITXA TÈCNICA

Sferic Terrassa : Oscar Anglada, Eduard Villalba, Francesc Cortes, Santiago Guisao i Ricard Sellarès; també Joan Morral, Ernesto Hidalgo i Albert Bellavista. 

G.E. i E.G.: Ferran Ortega, Humberto Mendes, Pau Palacin, Marc Prat i Pau Basart; també Arnau Vidal, Guillem Coll i Arnau Prat. 

Gols: 0-1 Guillem Coll (26'); 0-2 Arnau Vidal (27'); 1-2 Francesc Cortés (44')

Àrbitre: Sr. Jordi Odena 

Incidències: Partit corresponent ala 26ena jornada de la 1era Catalana disputat al pavelló de la Maurina