dilluns, 14 d’abril del 2014

Una victòria per tancar una temporada sensacional

Derrotar el cuer per celebrar una gran temporada (2-1)

El juvenil A de la Unió va tancar dissabte a la tarda la temporada amb una victòria molt ajustada davant el cuer de la categoria, el Menorca. El conjunt terrassenc va fer-se amb els tres punts abans de participar a la Mediterranean International Cup que començarà dimecres, i que a més a més, fan que acabi a la sisena posició.

La primera part de l'enfrontament va tenir molt ritme i intensitat, tot i que cap dels dos equips s'hi jugava res. Els aficionats van poder gaudir de diverses ocasions clares a les dues àrees i van veure bon futbol. Els illencs es van avançar al marcador a la mitja hora de joc gràcies a una falta directa molt ben executada per Luis que no va poder aturar Marc. Al veure's per sota, el Jàbac va forçar la màquina i primer Guillem va engaltar una voleia molt plàstica per empatar; i poc després Roger va rematar un córner servit per Pau. D'aquesta manera es va arribar al descans amb el 2 a 1 que seria definitiu.

El Jàbac ha fet una gran temporada / E.Corredor (arxiu)
A la represa, els dos equips van plegar veles i el futbol va desaparèixer i es va donar per acabada la temporada. El Jàbac es va quedar amb un home menys per l'expulsió d'Ivan per doble groga, i tot i que Karim i Altimira van tenir dues clares ocasions el resultat ja no va canviar.

El proper objectiu de l'equip blanc-i-negre serà el MIC 14, que començarà dimecres a la Costa Brava. Pel que fa a la Lliga, l'equip ha acabat en una magnífica sisena posició amb 49 punts, confirmant-se com la revelació de la competició.

FITXA TÈCNICA

UFB Jàbac i Terrassa: Marc, Guillem, Adri, Edu, Roger (Karim 69'), Pau Roca, Pau Navas (Altimira 64'), Maturana, Iván, Albert (Borja 71') i Pablo.

CD Menorca: Fernando, Marcel, Andreu, Biel, Moll (Samu 53'), Juan Carlos, Isma, Tòful, Luis, Iker (Ramón 65') i Jorge (Serra 46').
Gols: 0-1 Luis, (28'), 1-1 Guillem (36'); 2-1 Roger (41').

Àrbitre: Sr. Oscar Carballo Vázquez va amonestar Pau Navas i Maturana del Jàbac; i Andreu, Luis i Juan Carlos del Menorca. Va expulsar amb doble amonestació Iván (59').

Incidències: Partit corresponent a la 30ena jornada de la Lliga de Divisió d'Honor Juvenil disputat al Municipal de Can Jofresa